al contingut a la navegació Informació de contacte

El Comerç del Pallars engega la campanya d'estiu #FemPallars per conscienciar sobre el consum de proximitat

200 establiments comercials del Pallars Jussà decoren els seus establiments amb ventalls per reivindicar el comerç de proximitat, a l’estiu i sempre

DILLUNS 18 JULIOL 2022

Aquest juliol i agost, els establiments comercials i de serveis del Pallars Jussà volen captar l’atenció dels vianants locals i visitants amb una campanya que convida a “espolsar-se la calor” i a promoure el consum de proximitat.

Les noves tendències de mercat i l’augment del consum online a través de plataformes de venda d’arreu del planeta incideixen de forma molt negativa en el “petit comerç”, especialment en els entorns rurals. A més, aquestes tendències també tenen un impacte nefast en el medi ambient que entre altres coses, fa augmentar els nivells de CO2 i en conseqüència, les temperatures.

Per tot això, el comerç del Pallars Jussà, a través del projecte de dinamització comercial que impulsa l’Ajuntament de Tremp, ha escollit uns ventalls de colors per decorar els aparadors aquest estiu. El missatge que els acompanya és “aquest estiu compra al Pallars”.

Així mateix, l’associació de comerciants de Tremp col·labora amb la campanya amb una rifa de ventalls entre els clients que participin a l’esdeveniment de comerç nocturn que tindrà lloc el proper 29 de juliol a la plaça Capdevila de Tremp, el “Tremp market”.