al contingut a la navegació Informació de contacte

El comerç del Pallars es forma en visual-merchandising

La formació ha servit per presentar al sector la campanya comarcal de Nadal, Per Nadal, fem Pallars!

DIVENDRES 19 NOVEMBRE 2021

Des del projecte de Dinamització Comercial del Pallars Jussà, l’Ajuntament de Tremp ha organitzat aquesta tarda un seminari intensiu de comerç enfocat a potenciar l’atracció de clients i potenciar les vendes per a la campanya de Nadal.

La sessió, amb el títol “Per Nadal enamora els teus clients”, ha anat a càrrec de l’assessora comercial Bibiana Becerra i s’ha dut a terme al Centre d’Estudis 80 de Tremp.

Els participants han treballat tècniques adreçades a atraure la clientela cap a punts estratègics de la botiga, impacte visual i influència a través dels cinc sentits, distribució i composició de producte i elaboració de creacions atractives amb diversos materials. I l’enfocament de la temàtica ha estat el model de comerç eco friendly.

Per tal de facilitar l’adquisició de coneixements de manera pràctica, els continguts s’han generat a partir de l’element central de la campanya de Nadal del Pallars Jussà #fempallars d’aquest any que, a partir del desembre, es podrà veure als aparadors comercials i de serveis de la comarca.

Un dels objectius principals del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà és reforçar el comerç de proximitat des de la cooperació público-privada, entenent que el paper d’aquest sector econòmic és clau per mantenir la vida als pobles, afavorir la convivència i generar riquesa i cohesió social.

Aquesta i altres formacions que s’organitzen contribueixen a la capacitació del sector, a millorar-ne el prestigi i a facilitar espais de trobada i intercanvi entre els seus professionals.