al contingut a la navegació Informació de contacte

El projecte #FemPallars de dinamització comercial estrena imatge de marca

L’objectiu és millorar la visibilitat de les accions que es desenvolupen a la comarca en l’àmbit comercial, alhora que projectar una imatge d’unitat i posada en valor del comerç del Pallars Jussà.

DIJOUS 03 NOVEMBRE 2022

Passats 4 anys de funcionament del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà, l’Ajuntament de Tremp, així com la resta d’agents públics i privats que en participen, han tirat endavant la creació d’una imatge que identifiqui el projecte i les accions que s’hi desenvolupen i que alhora posi en valor el comerç local del Pallars Jussà.

La Taula de Comerç va consensuar dues propostes que posteriorment s’han sotmès a la votació del sector comercial primer i del públic general, a partir d’una enquesta d’Instagram, després.

La imatge que s’ha acabat escollint consisteix en una bossa de la compra amb uns braços que l’embolcallen i el nom del projecte “Fem Pallars”. Els valors que vol projectar la imatge són la proximitat i la confiança. A més d’identificar els canals de comunicació del projecte i les accions, aquest “logotip” està al servei del comerç de la comarca, a qui permetrà oferir de cara al públic, local i visitant, un relat comú que potenciï la compra de proximitat i el sentiment de pertinença.

El primer element que es retolarà amb la nova imatge es podrà veure als aparadors de les botigues i serveis participants aquesta propera campanya de Nadal.

El projecte “Fem Pallars” de dinamització comercial del Pallars Jussà, es va iniciar l’any 2018, en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya, que colideren l’Ajuntament de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. D’aleshores ençà s’han dut a terme una total de 23 accions formatives per al sector comercial; 42 assessoraments individualitzats, 11 campanyes de posicionament; 7 accions de sensibilització adreçades a diferents públics; 4 intercanvis d’experiències entre tècnics, comerciants i associacions de diferents localitzats de Catalunya i diverses jornades de bones pràctiques de comerç, entre altres. El projecte també ofereix assessorament i suport administratiu a les associacions de comerciants de la comarca.