al contingut a la navegació Informació de contacte

Es convoca el comerç de Tremp a un joc d'aparadors per promocionar la Fira Pallars terra de corder

S'ha obert el termini d'inscripció i es tancarà el dia 5 d'abril.

DIJOUS 16 MARÇ 2023

L'Ajuntament de Tremp a través del projecte Fem Pallars de dinamització comercial ha convocat un joc d'aparadors amb l'objectiu doble d'involucar el sector comercial en la vida social i cultural de la ciutat, alhora que difondre els valors associats a la Fira Pallars terra de corder.

La proposta consisteix a decorar l'aparador amb motiu vinculats a la ramaderia ovina i els ramats. Durant els dies en que estarà actiu el joc (del 17 d'abril al 5 de maig), els visitants, consumidors i passejants podran entrar al sorteig de diversos premis, tot omplint les butlletes del joc que estaran disponibles als establiments participants.

Així mateix, tothom que ho desitgi podrà fer difusió de qualsevol dels aparadors decorats a través de fotografies a Instagram. Entre tots els usuaris que hi participin es sortejarà un premi únic consistent en un descompte econòmic per bescanviar a les botigues que hagin col·laborat amb l'acció.

Els establiments interessats a col·laborar en aquesta activitat poden informar-se a través del correu electrònic a alteugust@tremp.cat o per telèfon 973650005 ext. 344, 345.