al contingut a la navegació Informació de contacte

Es convoquen les jornades de comerç #FemPallars

A través de diferents temàtiques, es debatrà sobre els reptes als que s’enfronta el sector comercial i de serveis i com encarar-los.

DIMECRES 13 JULIOL 2022

L'Ajuntament de Tremp organitza a través del seu projecte de dinamització comercial "Fem Pallars", una cicle de jornades per a professionals del comerç, empresaris i emprenedors, amb l’objectiu d’abordar diferents problemàtiques a afrontar i alhora estimular la cooperació publico-privada per donar-hi resposta.

La primera sessió, titulada “El món necessita persones com tu”, tindrà lloc el proper 18 de juliol a l’Hotel Segle XX de Tremp, i anirà a càrrec de Lluís Serra. En el decurs de la trobada s’oferirà una conferència i un debat orientat a potenciar l´autoconfiança i afavorir el creixement integral de les persones i els seus negocis.

Les següents sessions seran una taula rodona sobre models d’èxit en el comerç de proximitat i una presentació de diferents models d’associacions amb funcionament i iniciatives transferibles al Pallars. I s’han organitzat amb la col·laboració dels ajuntaments d’Isona i de la Pobla de Segur, on s’ubicaran respectivament aquestes sessions.

El format de les jornades és en horari de migdia i inclou el dinar, per tal de facilitar la participació del major nombre possible de professionals. En el cas de la primera sessió, a més els participants podran gaudir de la zona de piscina una vegada finalitzada la part de continguts.

Preu: Gratuït per a professionals en actiu i 10€ acompanyants i públic general.

Inscripcions: https://forms.gle/WcML3sufg1UPpz7C9  

Aquí es pot descarregar el fulletó amb més informació i un avanç de la resta de sessions.