al contingut a la navegació Informació de contacte

La 3a jornada de comerç #FemPallars se centrarà en l'associacionisme

Tindrà lloc el 14 de novembre a la Pobla de Segur

DIMECRES 02 NOVEMBRE 2022

Aquest novembre conclourà el cicle de jornades #FemPallars “Repensem el comerç, potenciem el Pallars” amb una sessió sobre associacionisme comercial a la Pobla de Segur.

L'objectiu de les 3 trobades temàtiques ha estat abordar plegats els reptes als que s’enfronta el comerç actualment i a casa nostra. Volem reflexionar, inspirar-nos i buscar respostes que afavoreixin la pervivència i l’enfortiment d’aquest sector al Pallars. 

En aquesta ocasió, sota el títol “Caminem junts per arribar més lluny” coneixerem3 models diferents d’entitats de comerç que a partir de l’entesa i la cooperació han contribuït al creixement del sector als seus municipis i serveixen amb eficàcia a les necessitats dels seus associats.

I si tot flueix, podrem crear noves iniciatives compartides per donar a conèixer el comerç d’aquí i d’allà!

Dia: 14/11/2022

Horari: 13:30h a 17h

Lloc: Hotel Solé, la Pobla de Segur

Programa:

De 13:30h a 14h Arribada i dinar lliure.

14:30h Presentacions i torn obert de preguntes:

  • Cabrerès Associació de Comerciants (CAC)

President: Albert Codina

La CAC és una associació nascuda fa 12 anys a l’Esquirol per promocionar el municipi, que compta amb dos nuclis. La gestió de l’associació va a càrrec d’una Junta Directiva molt motivada i molt implicada, que tira endavant iniciatives de promoció comercial i de municipi.

  • Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona (UBIC Solsona)

Representant Junta Directiva: Manel Morraja

Dinamitzadora: Montse Marsinyach

La Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona és una associació dinàmica que organitza diverses accions de dinamització comercial. Compta amb una activa Junta Directiva i amb una dinamitzadora que coordina aquestes accions.

  • Berga comercial (Unió de Botiguers i Comerciants de Berga)

President: Xavier Orcajo

La Unió de Botiguers i Comerciants de Berga té una gestió professionalitzada i abasta un ampli ventall de serveis. L’associació forma part de la Federació de Comerç del Berguedà (FCB), que va néixer per coordinar les unions de botiguers i comerciants de la comarca.

16h Cafè, debat i conclusions.

16:30h Final de la sessió.

Preu: Gratuït per a professionals en actiu i 10€ acompanyants i públic general.

Inscripcions: https://forms.gle/WcML3sufg1UPpz7C9  

Aquest cicle s’adreça a professionals en actiu i emprenedors del sector comercial i de serveis, així com a persones que es trobin en un procés de canvi professional i/o personal.