al contingut a la navegació Informació de contacte

La 3a sortida de comerç ambaixador serà a Senterada, el 30 de novembre

El projecte FemPallars ha obert les inscripcions per la tercera sortida del cicle "Comerç ambaixador" per descobrir de primera mà els actius turístics del Pallars Jussà

DIMECRES 09 NOVEMBRE 2022

El cicle "Comerç Ambaixador" són una sèrie de sortides adreçades als professionals del sector comercial i de serveis per conèixer més a fons els actius turístics de la comarca.

En aquest marc de treball, el proper 30 de novembre tindrà lloc la tercera sortida i serà al municipi de Senterada. En concret es coneixerà l'Antiga Fàbrica de Mantes, un projecte que ha recuperat l'espai que ocupava la fàbrica, nascuda l'any 1876 i que va estar operativa durant un segle.

Posteriorment es dinarà a Casa Leonardo, on la Mireia ens explicarà els projectes que desenvolupa amb veïns del seu municipi: Sentarda Viu i Gratitud Pallars. 

L'objectiu d'aquestes trobades és facilitar als professionals del comerç els coneixements pràctics entorn a diferents equipaments turístics del Pallars Jussà, partint de la idea que el comerç és un dels principals prescriptors turístics de cara als visitants. A més, aquesta mena d'accions afavoreixen l'intercanvi entre professionals d'un mateix sector i ajuden a consolidar la cooperació entre empreses i associacions.

Inscripcions obertes aquí: https://forms.gle/65b9DHubJhXHv2RH6