al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Tremp convoca un concurs d'aparadors en el marc del cicle Biblioteques amb DO

Els establiments del municipi de Tremp que hi estiguin interessats, poden inscriure-s'hi fins el dia 23 de gener.

DILLUNS 16 GENER 2023

Durant el mes de febrer té lloc a Tremp el cicle "Biblioteques amb DO", que organitza la Biblioteca Pública Maria Barbal amb el programa "Al teu gust aliments del Pallars" i la col·laboració dels cellers del Pallars.

En aquesta 11a edició s'ha comptat amb la participació del nostre projecte #FemPallars per dur a terme un concurs d'aparadors que complementi el programa d'activitats. La finalitat del concurs, a més d'implicar el sector comercial en les activitats de lleure i culturals que tenen lloc al municipi, és difondre els valors de "Biblioteques amb DO", enfocats en la promoció de la lectura i en donar a conèixer els vins de la comarca.

Aquesta setmana s'ha obert el termini d'inscripció per als comerciants que hi vulguin participar, que tindran temps de formalitzar la inscripció fins al dia 23 de gener, i poden fer-ho per correu electrònic o per telèfon a l'àrea de Promoció Local de l'Ajuntament de Tremp.

El públic podrà gaudir dels aparadors durant tot el mes de febrer i votar el seu preferit. Una vegada recollides totes les votacions, l'establiment guanyador rebrà un premi consistent en una falca publicitària a Ràdio Tremp i un baner a Pallars Digital.

A més, el concurs servirà de plataforma per oferir a la població la possibilitat de participar al sorteig d'un talonari de descomptes valorat en 100€. Per participar-hi caldrà aportar 3 tiquets de compra d'import mínim de 5€ cada un, juntament amb la butlleta de participació.

Tots els materials es posaran a disposició del públic a partir del dia 1 de febrer de 2023.