al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació

#FemPallars és un projecte de desenvolupament local que lidera l'Ajuntament de Tremp al Pallars Jussà, en el marc del programa del Servei d'Ocupació de Catalunya, "Treball a les comarques", amb la col·laboració dels Ajuntaments de la Pobla de Segur, Isona i la Conca Dellà i la Torre de Cabdella.

El Comerç del Pallars Jussà es caracteritza per la seva varietat i la proximitat amb la clientela. La major part dels establiments es centren al quotidià alimentari, equipament de la llar, equipament de la persona i automoció i carburants, però també s'hi troba quotidià no alimentari, lleure i cultura, i comerç mixt, en menor mesura. 

Aquest sector té un pes important a la comarca, segons dades de l'Idescat de 2019, les empreses de comerç representen el 21% dels comptes de cotització i donen feina a 587 persones, el 18% del conjunt de les persones afiliades al règim general i el 17% de les afiliades al règim de persones autònomes.

Des de l'Administració Local, amb projectes com aquest, es vol oferir al sector el suport necessari per garantir-ne la pervivència, així com eines pràctiques que reverteixin en la millora de la seva competitivitat i, sobretot, posar de manifest el seu valor per als nostres pobles i ciutats.

En aquest espai trobareu informació d'interès per al sector comercial i de serveis. Així mateix estem treballant en un directori d'establiments per municipis.

Esperem que us sigui útil i que plegats #fempallars!