al contingut a la navegació Informació de contacte

Com arribar

L’eix principal de comunicacions del municipi és la carretera C-13. Alhora és l’eix més important de la comarca, la qual travessa de nord a sud seguint el curs del riu Noguera Pallaresa, tot i que l’accés a una bona part dels nuclis agregats del municipi és a través de la C-1311, de Tremp a Pont de Montanyana.

Per altra banda la C-13 enllaça amb l’anomenat Eix pirinenc, la N-260, que va d’Andorra a la Vall d’Aran passant a tocar de Tremp. Un altre eix que cal considerar és l’anomenat Eix subpirinenc, format per diverses carreteres i que enllaça des de l’eix del Segre (C-14)  per Bóixols, passant també per Tremp fins a la N-230 a l’Aragó.

D’aquesta manera el Municipi es constitueix un node important de comunicacions viàries. La inversió dels darreres anys, per part de les diferents administracions, en la xarxa viària pallaresa ens han apropat considerablement a les ciutats més importants. El municipi es situa com a centre neuràlgic de les comunicacions pirinenques,  tant en les rutes nord-sud com en les rutes est-oest. Les vies que defineixen aquests eixos viaris són la C-13, la C-1412, la N-260, la  C-1311, C-1412 i L-511.

Trajecte eix Nord.jpg

Trajecte Eix Pirinenc.jpg

Trajecte Eix Subpirinenc.jpg

TRANSPORT PÚBLIC INTERURBÀ

Bàsicament existeixen 2 mitjans de transport públic. En primer lloc, per volum de passatgers, hi ha el servei d’autocars de la companyia Alsa i, per altra banda, la línia de ferrocarril que va de Lleida a La Pobla de Segur que té dos estacions al municipi. Una al mateix nucli de població principal, Tremp, i un altre a Palau-Puigcercòs.

Per arribar a Tremp podeu fer-ho amb amb trasport públic, amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o bé amb els autobusos de l'empresa Alsa.

També hi ha servei de taxis.

ALTRES MITJANS ESPECÍFICS

El municipi de Tremp també disposa d’un heliport, amb un aparell destinat de forma permanent per a transport sanitari i emergències.