al contingut a la navegació Informació de contacte

Oficines de Turisme

A Tremp podeu adreçar-vos al Centre de Visitants, Epicentre. També a la zona de la Terreta, podeu dirigir-vos al Casal dels Voltors.

Epicentre, centre de visitants del Geoparc Orígens

Vista aèria de La CanaletaL'oficina de turisme del municipi de Tremp està situada a l'Epicentre on a més de donar informació del municipi podreu trobar informació de tota la comarca.Ofereix una experiència atractiva d’oci cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva als visitants a descobrir paisatges, llegat històric, recursos, productes i serveis. Es tracta d’un espai de visita imprescindible per a qui vulgui conèixer el Pallars Jussà, saber quines són les opcions per fer visites i activitats, i gaudir dels productes locals i de l’oferta turística. 

Podeu donar un cop d'ull al web de l'Epicentre

El Casal dels Voltors

Vista aèria de La Canaleta

L'Ajuntament també disposa d'una oficina de turisme situada a la zona de la Terreta. El Casal dels Voltors és un equipament on podreu conèixer la Terreta, la seva fauna i flora i els pobles que la conformen.

El Casal és un espai municipal que dona suport a aquestes espècies amb les seves aportacions setmanals de carronya al canyet de la Torre de Tamúrcia.
La feina de suport que fan els canyets dins del territori, ha permès que aquestes espècies protegides d'aus, puguin seguir el seu desenvolupament amb una certa seguretat i normalitat.
Els carronyaires, son els últims dins de la cadena alimentària. Netegen els espais on es mouen mantenint-los lliures d'infeccions i bactèries nocives pels humans.
Tremp és un autèntic paradís per als ocells necròfags, que s’hi troben molt ben representats: espècies emblemàtiques com el trencalòs, l’aufrany, i el voltor comú  troben en les serres trempolines un indret ideal per reproduir-s’hi. A més, el voltor negre  s’hi deixa veure, pel que Tremp és un dels pocs llocs d’Europa on s’hi poden observar les quatre espècies de voltor.

Si voleu seguir explorant tot el que Tremp us ofereix en turisme de natura, vegeu la pàgina del Casal dels Voltors.

Central Hidroelèctrica de Talarn

Vista aèria de La Canaleta

L’espai patrimonial La Central posa en valor i apropa al públic el turisme industrial del Pallars Jussà.

L’Espai patrimonial La Central de Talarn treballa per obrir les portes de la central hidroelèctrica i donar a conèixer el llegat que ens deixa l’electrificació de Catalunya a principis del segle XX.

L'espai ofereix diferents activitats adreçades a un ampli ventall de públic. Ofereix també una exposició permanent on es pot  conèixer la transformació del Pallars amb la construcció de les diverses preses i centrals hidroelèctriques i  conèixer aspectes socials i culturals d'aquest canvi.

    Seguiu descobrint La Central donant un cop d'ull al seu web. Reserva la teva visita a l’Epicentre 973 65 34 70