al contingut a la navegació Informació de contacte

On comprar

L'Associació de comerciants de Tremp treballa per posar en valor el comerç local de la ciutat, i donar visibilitat al conjunt de comerciants que amb el seu establiment cobreixen les necessitats de la població. Podeu donar un cop d'ull a les seves xarxes socials per conèixer els establiments:@Cat.Tremp

Jo em quedo a casa i menjo local és una iniciativa que vol incentivar així el consum i facilitar a l’hora que els consumidors puguin adquirir aliments i productes locals de forma fàcil i segura.     

Consulta la Guia de serveis dels productors i comerços d’alimentació del Pallars Jussà, que recull les dades de contacte i formes de comanda dels diferents productors, elaboradors i comerços de la comarca.

Delpallarsacasa és una plataforma web on es poden trobar els productes de diferents productors adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars, per contribuir a que el cicle dels productes alimentaris del Pallars continuï i es puguin fer arribar als consumidors de Catalunya compromesos amb el Pallars i el Pirineu.

SlowShopping.cat és un directori dels comerços que podràs trobar a diferents pobles o ciutats de Catalunya, i alguns establiments de Tremp en formen part.

Document Actions