al contingut a la navegació Informació de contacte

On comprar

A Tremp trobareu una oferta comercial variada i de qualitat. L'eix comercial ocupa el centre històric i la rambla de Dr. Pearson però hi ha botigues i serveis arreu de la ciutat.

Les polítiques de suport al sector comercial i de serveis de l'Ajuntament de Tremp es desenvolupen a través de l'àrea de Promoció Econòmica, Fires i Turisme, amb un equip tècnic que ofereix serveis d'acompanyament i informació als professionals del sector.

Així mateix, l'Ajuntament de Tremp lidera el projecte #FemPallars, de dinamització comercial del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Consell Comarcal i els diferents ajuntaments de la comarca, i el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya (Treball a les Comarques).

Podeu trobar tota la informació i l'actualitat d'aquest servei de promoció econòmica, així com el directori de comerços i serveis del municipi, a l'apartat "Comerç i Serveis".

abra´ça el teu comerç.jpg

El producte agroalimentari local i la restauració

A Tremp I en diferents municipis de la comarca podeu trobar una àmplia gamma de productes agroalimentaris locals. Sigui en establiments d'elaboradors, com les carnisseries i xarcuteries, on podreu comprar embotits tan típics com la girella o el xolís, o els forns on s'elabora pans i coques artesanals cuits en forn de llenya, sigui en botigues especialitzades on podreu descobrir des dels vins del Pallars o els olis d'oliva verge extra, fins als formatges o galetes.

L'acompanyament i la dinamització d'aquest sector a la comarca també el lidera l'Ajuntament de Tremp a través del programa "Al teu gust aliments del Pallars".

A la web del programa trobareu tota la informació i un directori complet de productors, elaboradors i botigues especialitzades: www.alteugust.com

loogo-alteugust-09.jpg

Associacionisme comercial

L'Associació de comerciants de Tremp treballa per posar en valor el comerç local de la ciutat, i donar visibilitat al conjunt de comerciants que amb el seu establiment cobreixen les necessitats de la població. Podeu donar un cop d'ull a les seves xarxes socials per conèixer els establiments:@cat.tremp @CatTremp

 CAT MODERN.jpg

Arran de la crisi originada per la Covid-19 van sorgir diverses iniciatives públiques i privades, destaquen les següents:

- Campanya de sensibilització del Comerç Associat de Tremp (CAT)

- Jo em quedo a casa i menjo local és una iniciativa que vol incentivar així el consum i facilitar a l’hora que els consumidors puguin adquirir aliments i productes locals de forma fàcil i segura.     

Guia de serveis dels productors i comerços d’alimentació del Pallars Jussà, que recull les dades de contacte i formes de comanda dels diferents productors, elaboradors i comerços de la comarca.    

- Delpallarsacasa és una plataforma web on es poden trobar els productes de diferents productors adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars, per contribuir a que el cicle dels productes alimentaris del Pallars continuï i es puguin fer arribar als consumidors de Catalunya compromesos amb el Pallars i el Pirineu.

- SlowShopping.cat és un directori dels comerços que podràs trobar a diferents pobles o ciutats de Catalunya, i alguns establiments de Tremp en formen part.