al contingut a la navegació Informació de contacte

Dades de transparència

INDICADORS INFOPARTICIPA

Infoparticipa és l'índex de transparència del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Mapa Infoparticipa és el resultat d'haver desenvolupat i validat el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i el ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

El 2020, l'ajuntament de Tremp ha obtingut un resultat de 59,62% de transparència. Aquest informe es pot consultar en el següent enllaç.