al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació

El telecentre e-Centre Tremp va ser creat l'any 2004, fruit d'un conveni de l'Ajuntament amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

És un espai orientat al desenvolupament del muncipi, l'alfabetització digital i l'accés a les noves tecnologies

Actualment està situat al Centre Cívic Tarraquet, carrer Alcalde Rosell 8-10, dóna accés a Internet gratuït a través dels seus terminals o bé a través de wifi.

L'objectiu de l'e-centre Tremp és donar un servei a la nostra ciutadania, tant des del punt de vista divulgatiu com des del punt de vista de promoció i econòmica i alhora oferir formació en tots els àmbits.


Des del 2011, el Punt Tic e-centre Tremp té una funció més coordinadora i formadora.

Ha incorporat dos Punt Tic més distribuits pel municipi:

  •  Punt Tic Bibioteca Maria Barbal de Tremp: situat a la Biblioteca dóna accés a internet a través dels més de 10 terminals fixes i wifi.
  • Punt Tic La Terreta: siutat al nucli de Torre de Tamúrcia dóna accés a internet a través de 3 terminals i wifi.

Amb aquestes incorporacions el municipi de Tremp dóna servei d'internet a través dels més de 20 terminals fixes distribuits als Punt Tic i alhora coordina activitats de foment de les noves tecnologies i internet a la població.

Ja fa temps que col·labora amb el Pla d'educació del Pallars Jussà amb l'objectiu de difondre i per partíceps als més petits de la tecnologia, i en particular de la robòtica i la programació.

Darrerament es va organitzar, conjuntament amb la resta de PuntTic del Pirineu la Mobile Week Pirineu amb tot un seguit d'actes, tallers i jornades on el punt en comú era la tecnologia.Document Actions