al contingut a la navegació Informació de contacte

Festes Majors Nuclis

Les Festes Majors, aplecs i altres actes també es van succeïnt cada any als gairebé 30 nuclis agregats que té el municipi de Tremp:

Sapeira 15 d’agost Santa Maria de la Mare de Déu. Dinar i activitats diverses a la tarda. Sopar i concerts al vespre.
Aulàs 11 de novembre, Sant Martí. Festes populars celebrades el cap de setmana més pròxim al dia 11. Festes populars amb concerts, teatre, sopars i dinars populars, i moltes altres activitats.
Espluga de Serra El cap de Setmana de Tots Sants, tot i que originàriament es feia el dia 5 d’agost, per la Mare de Déu de les Neus, patrona de l’església. Festes populars, amb dinars i sopars, teatres i concerts.
Aplec de La Terreta 2on diumenge d’agost, cada any es fan en un poble diferent i van rotant. Dinar conjunt i concerts al vespre.
Sant Gervàs 19 de juny, es fa el diumenge següent. Encara avui dia molts devots pugen a l’ermita a besar la relíquia del sant i es tradició donar un pa beneït. Dinar de germanor al poble de la Torre de Tamúrcia.
Els Masos de Tamúrcia 29 Abril, Sant Pere Màrtir. Actualment s’ha recuperat la celebració d’aquesta festa que va estar molts anys sense celebrar-se. Dinar popular i teatres,concerts al vespre.
La Torre de Tamúrcia 8 de setembre Mare de Déu del Roser, actualment aquesta festa ha quedat en desús degut a la celebració de l’Aplec de la Terreta.
Palau de Noguera Cap a finals d'agost (24 a 27)
Suterranya Segon cap de setmana d'agost
Puigcercós A finals de juny/principis juliol
Vilamitjana Mitjans d'agost amb enllaç a la web