al contingut a la navegació Informació de contacte

Festival gastronòmic Cordevi

Plaça de la UNESCO

El CORDEVI és un festival gastronòmic què té l'objectiu d'omplir la comarca de propostes diverses i originals relacionades amb el corder i el vi, però també amb una oferta molt més àmplia de productes, com la cervesa, l’oli, el safrà o la vedella ecològica.

La voluntat del festival és promoure la gastronomia pallaresa i diferenciar la nostra oferta en un moment en el que a la comarca es desenvolupen diverses fires, que ja són una cita obligada per als amants del bon menjar.

D’entre les activitats destacades del festival, trobareu caminades amb pastors, tastos, degustacions i tallers gastronòmics, visites guiades o  sopars en llocs emblemàtics.  El ventall de propostes integrades dins del festival, que es concentren durant els caps de setmana dels mesos de tardor, conté des d’activitats gratuïtes i populars per a tots els públics, fins a iniciatives més exclusives i originals.  

Paral·lelament, i dins del marc del festival, un gran nombre de bars i restaurants ofereixen menús especials km0 amb producte 100% pallarès.