al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira Pallars Terra de Corder

"Pallars terra de corder" és la fusió de la fira multisectorial de Primavera i la festa gastronòmica Pallars terra de corder.

Plaça de la UNESCO

L’èxit de les primeres edicions d'aquesta festa, van portar l'Ajuntament a plantejar-se la seva ampliació, incorporant a la menjada popular, una jornada de fira de productes relacionats amb l'ovella i la ramaderia de l'oví i altres propostes lúdiques i gastronòmiques.

Amb aquesta fira doncs, Tremp i la comarca del Pallars Jussà es volen posicionar com un territori autèntic, amb valors de sostenibilitat, excel·lència gastronòmica i de producció agroalimentària de qualitat.

La intenció del programa d’actes és englobar aquests valors i despertar en els participants a la fira, visitants i locals, l’interès per conèixer la cultura ramadera de l’oví, profundament lligada a l’orografia i el paisatge de la comarca així com als costums d’aquesta zona de Catalunya, i els productes que se’n deriven més enllà de la carn de corder.

Aquest 2024, la fira se celebra el cap de setmana del 4 i 5 de maig. 

Podeu consultar la programació AQUÍ.

Trobareu més informació a: www.alteugust.com/firapallarsterradecorder

Per sol·licitar participar-hi com a expositor, el tràmit està disponible a: https://www.seu-e.cat/ca/web/ajuntamentdetremp/tramits-i-gestions/-/tramits/tramit/15779850?p_auth=czAUI8F7

La Fira Pallars Terra de Corder es finança gràcies al suport de la Diputació de Lleida i el
Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de la Generalitat de Catalunya.
diputacio fons transparent.gif     accioclimatica_h3.jpg