al contingut a la navegació Informació de contacte

Itinerari Xisqueta

Recorregut circular de 6km amb el que recorreràs la trama urbana de la ciutat.

image

Us presentem l’itinerari Xisqueta, un recorregut circular de mitja-llarga distància (6km aproximadament) que transcorre per tota la trama urbana de Tremp.

El primer tram d’aquesta caminada és el que recorren diversos ramats d’ovelles de la Conca de Tremp i la plana per pujar a les muntanyes a passar l’estiu. Així, cada any cap a finals del mes de juny els veïns d’aquesta part de Tremp es lleven amb el so de passes, bels i les esquelles.

A banda d’aquesta curiositat, tot recorrent aquest circuit descobrireu espais com l’entorn del barranc de la Font Vella i les antigues adoberies, el Parc dedicat a la cooperant Flors Sirera, les boniques vistes 360º que hi ha des dels dipòsits municipals d’aigua i l’entorn natural  del barranc de Sant Jaume, entre altres.

Recordeu les recomanacions generals i gaudiu de la passejada!

  • Porteu calçat i roba adient
  • Bebeu aigua
  • Protegiu-vos del sol
  • Camineu al vostre ritme i de manera regular.
  • Respecteu l'entorn

Si us plau, informeu-nos de possibles desperfectes a: 973 65 00 05  - esports@tremp.cat

Recordeu que caminar és un bon exercici. Fer 3 km caminant (uns 30 minuts a bon pas) suposa el consum d’unes 150 calories.

L’activitat física regular és bona per a totes les edats i ajuda a sentir-se millor, i a prevenir i tractar l’excés de pes.

Per la teva salut, mou-te